ЗатвориПолитика за „колачиња“ и приватност

Оваа веб-страна користи „колачиња“. За да дознаете повеќе, кликнете тука. За да ја отстраните оваа порака и да се согласите со користењето на „колачињата“ кликнете „Х“.

ProSmart технологија на варијабилен мотор
Со вашиот таен херој, гаранцијата трае 10 години. ProSmart варијабилниот мотор нуди зголемена ефиаксност и погодност со трошење на помалку енергија, а притоа се продолжува работниот век на уредот. Уникатно патентираниот уред за детекција на небаланс и комбинацијата на разните движења при перењето ќе оформат супериорно искуство при перењето.

image-3
Стандарден електромотор
Систем базиран на триење

image-4
ProSmart варијабилен мотор
Без триење

image-5
10 години гаранција
ProSmart технологија на варијабилен мотор