ЗатвориПолитика за „колачиња“ и приватност

Оваа веб-страна користи „колачиња“. За да дознаете повеќе, кликнете тука. За да ја отстраните оваа порака и да се согласите со користењето на „колачињата“ кликнете „Х“.

NeoFrost технологија

NeoFrost технологијата на Beko ја одржува влажност на оптимално ниво (до 90%) во фрижидерот за подолга свежина. Покрај тоа, независните системи за разладување спречуваат пренесување на миризбите меѓу двата дела и го одржуваат квалитетот на воздухот на максимално ниво.

Во новото доба на технологија без мраз, NeoFrost постигнува постабилна и побрзо разладување во фрижидерот и замрзнувачот со А+ ниво на енергетска ефикасност. Според тоа, овошјето и зеленчукот остануваат свежи во фрижидерот, како што се свежи на полето.image-3