ЗатвориПолитика за „колачиња“ и приватност

Оваа веб-страна користи „колачиња“. За да дознаете повеќе, кликнете тука. За да ја отстраните оваа порака и да се согласите со користењето на „колачињата“ кликнете „Х“.

Cool Hygiene 20 ®C програма

Ако се грижите за хигиената, имаме добри вести. Со програмата Cool Hygiene 20 ®C на Beko машините за перење, добивате хигиенски резултати дури и на температура од 20 ®C. Со оваа технологија, облеката ќе изгледа како нова со текот на врмеето. Резултатите без алергени и бактерии на програмата Cool Hygiene 20 ®C се одобрени од институтот VDE и LGA. Покрај тоа, оваа иновативна особина овозможува до 75% заштеда на енергија.