ЗатвориПолитика за „колачиња“ и приватност

Оваа веб-страна користи „колачиња“. За да дознаете повеќе, кликнете тука. За да ја отстраните оваа порака и да се согласите со користењето на „колачињата“ кликнете „Х“.

$filtreler$ ile 341 резултати.

 • BVM35500XPS
  • Енергетска класа : A
  • Ширина - неотпакувани (cm)(x) : 59.4 cm
  • Искористлив простор (л) : 75
  • Тип на рерна : Мултифункционално готвење


 • HTV 7633 X00
  • Енергетска класа : В
  • Капацитет за перење (кг) : 7.0
  • Капацитет за сушење (кг) : 5.0
  • Максимална брзина на центрифугата (вртежи во минута) (WD) : 1200


 • RFSA240M21W
  • Енергетска класа (RF) : А+
  • Ширина - неотпакувани (cm)(x) : 59.5 cm


 • LBI2201
  • Енергетска класа (RF) : А+
  • Ширина - неотпакувани (cm)(x) : 54.0 cm


 • HII 64400 T
  • Рингли : Стакло
  • Тип на уредот : Индукција
  • Ширина (цм) : 60
  • Боја на уредот : Црна


 • CFB 5432 W
  • Тип на производ (Худ) : Стандард
  • Боја - Тело : Бела
  • Качулка Ширина (м) : 60


 • CSS 57100 GW
  • Ширина - неотпакувани (cm)(x) : 50.0 cm
  • Искористлив простор (л) : 60
  • Тип на рерна : Конвенционално готвење


 • OIM 27201 C
  • Енергетска класа : A-20%
  • Ширина - неотпакувани (cm)(x) : 59.4 cm
  • Искористлив простор (л) : 65
  • Тип на рерна : Мултифункционално готвење


 • CSE 57100 GW
  • Ширина - неотпакувани (cm)(x) : 50.0 cm
  • Искористлив простор (л) : 55
  • Тип на рерна : Готвење со вентилатор


 • RFSA240M23X
  • Енергетска класа (RF) : А+
  • Ширина - неотпакувани (cm)(x) : 59.5 cm


 • RBI2301
  • Енергетска класа (RF) : А+
  • Ширина - неотпакувани (cm)(x) : 54.0 cm


 • HIZE 64101 X
  • Рингли : Метал
  • Тип на уредот : Електричен (рингли)
  • Ширина (цм) : 60
  • Боја на уредот : Инокс