ЗатвориПолитика за „колачиња“ и приватност

Оваа веб-страна користи „колачиња“. За да дознаете повеќе, кликнете тука. За да ја отстраните оваа порака и да се согласите со користењето на „колачињата“ кликнете „Х“.

Сподели:
Запознајте се со AquaIntense технологија
 
image-1
 

Од самиот поглед на купот валкани садови наредени во мијалникот, ви се крева косата на главата? Ќе мора да ги триете. Ужас! Beko AquaIntense® е тука да ја спаси ситуацијата. Со специјалната "интензивна зона" на десна страна од уредот, пропелерите кои ротираат до 180° и 360° во просторот низ кој допира вода, AquaIntense® овозможува 5 пати подобри перформански на перење*. Фрлете ги своите гумени ракавици и препуштете ни го миењето садови на нас.


*Тестирано во DW фабриката на интензивни програми на 70°.

Погледнете ги Беко прозодите со AquaIntense® технологија: