Преглед
FSM67320GXS
(Toplam: 0)
Сподели:

FSM67320GXS

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • $urn$
  • $urn$
  • $urn$
  • $urn$
3D Cooking

3D Cooking

Provide delicious dishes without keeping your guests waiting. Beko’s advanced cooking system allows you to cook three different dishes at the same time without any odour mixing problems.

Технички особини
Боја на уредот Инокс
Стандардно тавче 1
Тавче за колачи 1
Решетка за страничните полици 1
3D готвење Да
Тип на рерна Единечна
Искористлив простор (л) 65
Екран / Тајмер ЛЕД екран - на допир (B14-Good+)
Заклучување на екранот Да
Рерна - тип на внатрешната страна на вратата Стакло (отстранливо)
Тип на рерна Мултифункционално готвење
Тип на контрола Механичка контрола
Рерна - тип на скара Електрична скара
Рерна - функции за готвење 8 функции
Рерна - странични полици 5 нивоа (еко)
Рерна - чистење со пареа Steam Shine
Рерна - осветлување 1 округла светилка (позади)
Функција за одмрзнување Да
Електрична скара Да
Конфигурација на плотната (рингли) 4 керамичко стакло
Уред за безбедност при користење гас (плотна) Не е достапно
Тип на долната фиока Метална
Конвенционално готвење Да
Долен грејач Да
Готвење со вентилатор Да
Греење со вентилатор Да
Скара со вентилатор Да
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 60.0 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 60.0 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 85.0 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 53.3 kg
Product Documentss