Преглед
FSE66000GS
(Toplam: 0)
Сподели:

FSE66000GS

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • $urn$
  • $urn$
  • $urn$
Технички особини
Боја на уредот Сребрена
Стандардно тавче 1
Стандардна решетка 1
Тип на рерна Единечна
Искористлив простор (л) 65
Екран / Тајмер Без екран
Рерна - тип на внатрешната страна на вратата Стакло (фиксирано)
Тип на рерна Готвење со вентилатор
Тип на контрола Механичка контрола
Рерна - тип на скара Електрична скара
Рерна - функции за готвење 6 функции
Рерна - чистење со пареа Steam Shine
Рерна - осветлување 1 округла светилка (позади)
Електрична скара Да
Конфигурација на плотната (рингли) 4 лесно железо
Уред за безбедност при користење гас (плотна) Не е достапно
Тип на долната фиока Може да се вади
Конвенционално готвење Да
Долен грејач Да
Брзо загревање со турбо функција Да
Готвење со вентилатор Да
Скара со вентилатор Да
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 60.0 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 60.0 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 85.0 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 46.5 kg
Product Documentss