Преглед
FSE64010DW
(Toplam: 0)
Сподели:

FSE64010DW

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • $urn$
  • $urn$
  • $urn$
  • $urn$
Технички особини
Боја на уредот Бела
Стандардно тавче 1
Длабоко тавче 1
Стандардна решетка 1
Тип на рерна Единечна
Искористлив простор (л) 65
Екран / Тајмер Без екран
Рерна - тип на внатрешната страна на вратата Стакло (фиксирано)
Тип на рерна Готвење со вентилатор
Тип на контрола Механичка контрола
Рерна - тип на скара Електрична скара
Рерна - функции за готвење 6 функции
Рерна - чистење со пареа Steam Shine
Рерна - осветлување 1 округла светилка (позади)
Електрична скара Да
Тип на вклучување Вклучување со копче
Уред за безбедност при користење гас (плотна) Да
Тип на долната фиока Може да се вади
Конвенционално готвење Да
Долен грејач Да
Брзо загревање со турбо функција Да
Готвење со вентилатор Да
Скара со вентилатор Да
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 60.0 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 60.0 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 85.0 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 48.5 kg
Product Documentss