Преглед
CSS 56000 W
(Toplam: 0)
Сподели:

CSS 56000 W

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • $urn$
Технички особини
Стандардно тавче 1
Стандардна решетка 1
Тип на рерна Единечна
Искористлив простор (л) 60
Екран / Тајмер Без екран
Рерна - тип на внатрешната страна на вратата Стакло (отстранливо)
Тип на рерна Конвенционално готвење
Тип на контрола Механичка контрола
Рерна - функции за готвење 3 функции
Рерна - чистење со пареа Steam Shine
Уред за безбедност при користење гас (плотна) Не е достапно
Тип на долната фиока Фиксирана
Конвенционално готвење Да
Долен грејач Да
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 60.0 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 50.0 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 85.0 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 40.9 kg
Product Documentss