Преглед
CSS 54010 DW
(Toplam: 0)
Сподели:

CSS 54010 DW

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • $urn$
Технички особини
Стандардно тавче 1
Стандардна решетка 1
Тип на рерна Единечна
Искористлив простор (л) 60
Екран / Тајмер Без екран
Рерна - тип на внатрешната страна на вратата Стакло (отстранливо)
Тип на рерна Конвенционално готвење
Тип на контрола Механичка контрола
Рерна - тип на скара Електрична скара
Рерна - функции за готвење 4 функции
Рерна - чистење со пареа Steam Shine
Рерна - осветлување 1 округла светилка (позади)
Електрична скара Да
Конфигурација на плотната (рингли) 2 гас + 2 леано железо
Тип на вклучување Вклучување со копче
Уред за безбедност при користење гас (плотна) Да
Тип на долната фиока Фиксирана
Конвенционално готвење Да
Долен грејач Да
Ниска скара Да
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 60.0 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 50.0 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 85.0 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 41.8 kg
Product Documentss