Преглед
CSM 57300 GX
(Toplam: 0)
Сподели:

CSM 57300 GX

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • $urn$
Технички особини
Боја на уредот Инокс
Стандардно тавче 1
Стандардна решетка 1
Тип на рерна Единечна
Искористлив простор (л) 55
Екран / Тајмер ЛЕД екран - копчиња (Adora)
Заклучување на екранот Да
Рерна - тип на внатрешната страна на вратата Стакло (отстранливо)
Тип на рерна Мултифункционално готвење
Тип на контрола Механичка контрола
Рерна - тип на скара Електрична скара
Рерна - функции за готвење 7 функции
Рерна - чистење со пареа Steam Shine
Рерна - осветлување 1 округла светилка (позади)
Функција за одмрзнување Да
Електрична скара Да
Уред за безбедност при користење гас (плотна) Не е достапно
Тип на долната фиока Метална
Конвенционално готвење Да
Готвење со вентилатор Да
Греење со вентилатор Да
Долен грејач со вентилатор Да
Горен грејач со вентилатор Да
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 60.0 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 50.0 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 85.0 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 43.7 kg
Product Documentss