Преглед
CSE 57100 GW
(Toplam: 0)
Сподели:

CSE 57100 GW

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • $urn$
Технички особини
Боја на уредот Бела
Стандардно тавче 2
Стандардна решетка 1
Тип на рерна Единечна
Искористлив простор (л) 55
Екран / Тајмер Механички тајмер за минути
Рерна - тип на внатрешната страна на вратата Стакло (отстранливо)
Тип на рерна Готвење со вентилатор
Тип на контрола Механичка контрола
Рерна - тип на скара Електрична скара
Рерна - функции за готвење 6 функции
Рерна - странични полици 5 нивоа (еко)
Рерна - чистење со пареа Steam Shine
Рерна - осветлување 1 округла светилка (позади)
Електрична скара Да
Уред за безбедност при користење гас (плотна) Не е достапно
Тип на долната фиока Метална
Конвенционално готвење Да
Долен грејач Да
Брзо загревање со турбо функција Да
Готвење со вентилатор Да
Скара со вентилатор Да
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 60.0 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 50.0 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 85.0 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 44.4 kg
Product Documentss