ЗатвориПолитика за „колачиња“ и приватност

Оваа веб-страна користи „колачиња“. За да дознаете повеќе, кликнете тука. За да ја отстраните оваа порака и да се согласите со користењето на „колачињата“ кликнете „Х“.

Преглед
TS190320
Сподели:

TS190320

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • TS190320
  • TS190320
Вентилатор за разладување

Вентилатор за разладување

Благодарение на вентилаторот во фрижидерот од избраните Беко фрижидери со замрзнувачи, ладниот воздух еднакво циркулира низ фрижидерот, а притоа се обезбедува подобар перформанс при разладувањето.

A+ енергетска ефикасност

A+ енергетска ефикасност

A+ производ кој троши до 20% помалку енергија споредено со идентичен производ од класа А.

Технички особини
Антибактериска рачка на вратата Не е достапно
Антибактериска преграда Да
Боја на вратата Бела
Тип на системот за ладење Статичен
Автоматски ледомат Не
Променлива насока на вратите Да
Сад за вода Не
Тип на осветлување ЛЕД панел на страничните ѕидови
Енергетска класа (RF) А+
Сино светло Не
Број на фиоки 1
Дневна потрошувачка на струја на 25°C(kwh/24ч) 0.306
Тип на ледоматот Кутија за мраз
Капацитет за дневна количина мраз (кг) 0.4
Капацитет на преградата за свежа храна (л) 86
Ниво на бучава (dbA) 43
Вкупен капацитет (по барање на потрошувачот) 90
Тип на вратата Горен дел
Контролен систем (RF) Механички
Преграда со температура од 0°C Не
Годишна потрошувачка на струја на 25°C(kwh/годишно) 112
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 53.0 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 47.5 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 81.8 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 21.7 kg
Product Documentss