ЗатвориПолитика за „колачиња“ и приватност

Оваа веб-страна користи „колачиња“. За да дознаете повеќе, кликнете тука. За да ја отстраните оваа порака и да се согласите со користењето на „колачињата“ кликнете „Х“.

Преглед
SSA25020
(Toplam: 0)
Сподели:

SSA25020

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • SSA25020
  • SSA25020
Вентилатор за разладување

Вентилатор за разладување

Благодарение на вентилаторот во фрижидерот од избраните Беко фрижидери со замрзнувачи, ладниот воздух еднакво циркулира низ фрижидерот, а притоа се обезбедува подобар перформанс при разладувањето.

A+ енергетска ефикасност

A+ енергетска ефикасност

A+ производ кој троши до 20% помалку енергија споредено со идентичен производ од класа А.

Технички особини
Антибактериска рачка на вратата Не е достапно
Антибактериска преграда Да
Боја на вратата Бела
Тип на системот за ладење Статичен
Променлива насока на вратите Да
Сад за вода Не
Тип на осветлување Стандардна светилка (жолта)
Енергетска класа (RF) А+
Број на фиоки 1
Дневна потрошувачка на струја на 25°C(kwh/24ч) 0.586
Тип на ледоматот Кутија за мраз
Капацитет за дневно замрзнување (кг) 2
Капацитет за дневна количина мраз (кг) 1
Капацитет на замрзнувачот (л) 20
Капацитет на преградата за свежа храна (л) 201
Ниво на бучава (dbA) 43
Време за покачување на температурата (час) 18
Вкупен капацитет (по барање на потрошувачот) 233
Тип на вратата Единечна врата
Контролен систем (RF) Механички
Преграда со температура од 0°C Не
Годишна потрошувачка на струја на 25°C(kwh/годишно) 214
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 60.0 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 54.0 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 144.0 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 43.0 kg