ЗатвориПолитика за „колачиња“ и приватност

Оваа веб-страна користи „колачиња“. За да дознаете повеќе, кликнете тука. За да ја отстраните оваа порака и да се согласите со користењето на „колачињата“ кликнете „Х“.

Преглед
RDV6200A
(Toplam: 0)
Сподели:

RDV6200A

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • RDV6200A
  • RDV6200A
Вентилатор за разладување

Вентилатор за разладување

Благодарение на вентилаторот во фрижидерот од избраните Беко фрижидери со замрзнувачи, ладниот воздух еднакво циркулира низ фрижидерот, а притоа се обезбедува подобар перформанс при разладувањето.

Технички особини
Антибактериска преграда Да
Боја на вратата Бела
Тип на системот за ладење Статичен
Променлива насока на вратите Да
Сад за вода Не
Тип на осветлување Стандардна светилка (жолта)
Енергетска класа (RF) А
Број на фиоки 1
Дневна потрошувачка на струја на 25°C(kwh/24ч) 0.789
Тип на ледоматот Кутија за мраз
Капацитет за дневно замрзнување (кг) 3.5
Капацитет за дневна количина мраз (кг) 2
Капацитет на замрзнувачот (л) 49
Капацитет на преградата за свежа храна (л) 179
Ниво на бучава (dbA) 41
Време за покачување на температурата (час) 16
Вкупен капацитет (по барање на потрошувачот) 250
Тип на вратата Двојна врата
Контролен систем (RF) Механички
Преграда со температура од 0°C Не
Годишна потрошувачка на струја на 25°C(kwh/годишно) 288
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 63.5 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 54.0 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 146.1 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 40.4 kg