Преглед
RDV 6200 S
(Toplam: 0)
Сподели:

RDV 6200 S

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • $urn$
  • $urn$
Вентилатор за разладување

Вентилатор за разладување

Благодарение на вентилаторот во фрижидерот од избраните Беко фрижидери со замрзнувачи, ладниот воздух еднакво циркулира низ фрижидерот, а притоа се обезбедува подобар перформанс при разладувањето.

Технички особини
Антибактериска преграда Да
Боја на вратата Сребрена
Тип на системот за ладење Статичен
Променлива насока на вратите Да
Сад за вода Не
Тип на осветлување ЛЕД панел на страничните ѕидови
Енергетска класа (RF) А
Број на фиоки 1
Дневна потрошувачка на струја на 25°C(kwh/24ч) 0.789
Тип на ледоматот Кутија за мраз
Капацитет за дневно замрзнување (кг) 3.5
Капацитет за дневна количина мраз (кг) 2
Капацитет на замрзнувачот (л) 49
Капацитет на преградата за свежа храна (л) 179
Ниво на бучава (dbA) 41
Време за покачување на температурата (час) 16
Вкупен капацитет (по барање на потрошувачот) 250
Тип на вратата Двојна врата
Контролен систем (RF) Механички
Преграда со температура од 0°C Не
Годишна потрошувачка на струја на 25°C(kwh/годишно) 288
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 63.5 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 54.0 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 146.1 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 40.6 kg
Product Documentss