ЗатвориПолитика за „колачиња“ и приватност

Оваа веб-страна користи „колачиња“. За да дознаете повеќе, кликнете тука. За да ја отстраните оваа порака и да се согласите со користењето на „колачињата“ кликнете „Х“.

Преглед
RDNE350K20W
Сподели:

RDNE350K20W

0,00 TL 
รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • RDNE350K20W
  • RDNE350K20W
  • RDNE350K20W
Антибактериски рачки

Антибактериски рачки

Со помош на специјалните антибактериски облоги на рачките од вратите, најважните места на контакт остануваат без бактерии.

Вентилатор за разладување

Вентилатор за разладување

Благодарение на вентилаторот во фрижидерот од избраните Беко фрижидери со замрзнувачи, ладниот воздух еднакво циркулира низ фрижидерот, а притоа се обезбедува подобар перформанс при разладувањето.

A+ енергетска ефикасност

A+ енергетска ефикасност

A+ производ кој троши до 20% помалку енергија споредено со идентичен производ од класа А.

Антибактериски рачки

Антибактериски рачки

Со помош на специјалните антибактериски облоги на рачките од вратите, најважните места на контакт остануваат без бактерии.

Вентилатор за разладување

Вентилатор за разладување

Благодарение на вентилаторот во фрижидерот од избраните Беко фрижидери со замрзнувачи, ладниот воздух еднакво циркулира низ фрижидерот, а притоа се обезбедува подобар перформанс при разладувањето.

A+ енергетска ефикасност

A+ енергетска ефикасност

A+ производ кој троши до 20% помалку енергија споредено со идентичен производ од класа А.

Технички особини
Антибактериска рачка на вратата Да
Антибактериска преграда Да
Боја на вратата Бела
Тип на системот за ладење Без замрзнување
Автоматски ледомат Не
Променлива насока на вратите Да
Сад за вода Не
Тип на осветлување ЛЕД светилки на страничните ѕидови
Енергетска класа (RF) А+
Сино светло Не
Број на фиоки 1
Јонизатор Не
Дневна потрошувачка на струја на 25°C(kwh/24ч) 0.808
Тип на ледоматот Единечен модуларен твист ледомат
Капацитет за дневно замрзнување (кг) 3.5
Капацитет за дневна количина мраз (кг) 2
Капацитет на замрзнувачот (л) 73
Капацитет на преградата за свежа храна (л) 241
Ниво на бучава (dbA) 43
Време за покачување на температурата (час) 15
Вкупен капацитет (по барање на потрошувачот) 350
Тип на вратата Двојна врата
Контролен систем (RF) Механички со сензор
Преграда со температура од 0°C Не
Годишна потрошувачка на струја на 25°C(kwh/годишно) 295
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 65.0 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 59.5 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 172.0 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 60.0 kg
Product Documentss