Преглед
GNE134605FX
(Toplam: 0)
Сподели:

GNE134605FX

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • $urn$
  • $urn$
Антибактериски рачки

Антибактериски рачки

Со помош на специјалните антибактериски облоги на рачките од вратите, најважните места на контакт остануваат без бактерии.

Активен филтер за миризби

Активен филтер за миризби

Го филтрира ладниот воздух кој циркулира низ фрижидерот и ги елиминира несаканите миризби и бактерии со цел да се одржи свежината на храната.

Вентилатор за разладување

Вентилатор за разладување

Благодарение на вентилаторот во фрижидерот од избраните Беко фрижидери со замрзнувачи, ладниот воздух еднакво циркулира низ фрижидерот, а притоа се обезбедува подобар перформанс при разладувањето.

Active Fresh Blue Light™

Официјален партнер… чувар на здравјето

Active Fresh Blue Light™

Официјален партнер… чувар на здравјето

beko

ЛЕД Осветлување

Кога фрижидерот е полн, лесно може да се заборави на сите оние вкусни намирници кои се кријат во мрачните, далечни длабочини на фрижидерот. Ефикасното ЛЕД осветлување на Беко фрижидерот свети од покривот и страните на фрижидерот и ја осветлува секоја полица посебно, со што ви го олеснува патот до вашата кулинарска креација. Сега веќе ништо нема да пропадне.

Технички особини
Антибактериска рачка на вратата Да
Антибактериска преграда Да
Антибактериски филтер за непријатни мириси Да
Боја на вратата Нелеплив нерѓосувачки челик
Тип на системот за ладење Без замрзнување
Автоматски ледомат Автоматски ледомат со поврзување со славина и сад за вода
Филтер за вода Змеј
Поврзување со вода Да
Тип на минибар Beko
Сад за вода Автоматски
Multizone преграда Да
Тип на осветлување ЛЕД светилки на страничните ѕидови
Енергетска класа (RF) А
Преграда за брзо замрзнување Да
Број на фиоки за замрзнување 4
Сино светло Да
Број на фиоки 2
Јонизатор Да
Дневна потрошувачка на струја на 25°C(kwh/24ч) 1.448
Капацитет за дневно замрзнување (кг) 13
Капацитет за дневна количина мраз (кг) 1
Капацитет на замрзнувачот (л) 155
Капацитет на преградата за свежа храна (л) 380
Ниво на бучава (dbA) 43
Време за покачување на температурата (час) 15
Вкупен капацитет (по барање на потрошувачот) 605
Тип на вратата 4 врати
Електронски екран Да
Мини бар Да
Контролен систем (RF) Електронски
Преграда со температура од 0°C Да
Годишна потрошувачка на струја на 25°C(kwh/годишно) 528
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 77.0 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 92.0 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 182.0 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 133.1 kg