Преглед
GN162320X
(Toplam: 0)
Сподели:

GN162320X

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • $urn$
  • $urn$
  • $urn$
  • $urn$
  • $urn$
  • $urn$
Активен филтер за миризби

Активен филтер за миризби

Го филтрира ладниот воздух кој циркулира низ фрижидерот и ги елиминира несаканите миризби и бактерии со цел да се одржи свежината на храната.

Вентилатор за разладување

Вентилатор за разладување

Благодарение на вентилаторот во фрижидерот од избраните Беко фрижидери со замрзнувачи, ладниот воздух еднакво циркулира низ фрижидерот, а притоа се обезбедува подобар перформанс при разладувањето.

A+ енергетска ефикасност

A+ енергетска ефикасност

A+ производ кој троши до 20% помалку енергија споредено со идентичен производ од класа А.

NeoFrost™

Официјален партнер … љубител на храна

NeoFrost™

Официјален партнер … љубител на храна

beko

ProSmart™ Инвертер компресор

Што би сакале за ручек? Ако и Вие сте еден од оние кои често пати го отвораат фрижидерот, Вашата сметка за струја ќе биде многу помала со Беко ProSmart™ инвертер компресорот. Можете да го отворате фрижидерот колку сакате, а паметната технологија ќе се прилагоди и ќе овозможи помали промени на температурата и брзо ќе се олади храната. Паметна заштеда на енергија и пари. Сето тоа е овозможено со многу тивко и ефикасно работење - ProSmart™. Инвертер компресорот е четири пати потивок од компресорот на Вашиот фрижидер*. *Тестирано во интерни лаборатории

beko
Watch The Video

Active Fresh Blue Light™

Официјален партнер… чувар на здравјето

Чуварите на здравјето ќе бидат срекни кога ќе дознаат дека Beko Active Fresh Blue Light™ технологијата го штити интензитето на витаминот Ц и вкусот на овошје и зеленчук. Active Fresh Blue Light™ во вашата фиока за свежа храна помага овошјето и зеленчукот да продолжат со фотосинтеза, што значи дека ќе биде до 30% подобро сочувано. Ќе имате повеќе време за свое задоволство. * Тестирано во FRPERCiTÜBİTAK (во однос на стандардната фиока за домати и црвена и зелена пиперка)

Технички особини
Антибактериска рачка на вратата Не е достапно
Антибактериска преграда Да
Антибактериски филтер за непријатни мириси Да
Боја на вратата Нелеплив нерѓосувачки челик
Тип на системот за ладење Без замрзнување
Автоматски ледомат Автоматски ледомат со поврзување со славина и сад за вода
Филтер за вода Змеј
Поврзување со вода Да
Сад за вода Автоматски
Тип на осветлување ЛЕД панел на страничните ѕидови
Енергетска класа (RF) А+
Диспанзер за мраз Да
Осветлување во замрзнувачот Внатрешни
Број на фиоки за замрзнување 2
Сино светло Да
Број на фиоки 1
Јонизатор Да
Дневна потрошувачка на струја на 25°C(kwh/24ч) 1.29
Капацитет за дневно замрзнување (кг) 13
Капацитет за дневна количина мраз (кг) 0.7
Капацитет на замрзнувачот (л) 176
Капацитет на преградата за свежа храна (л) 368
Ниво на бучава (dbA) 43
Време за покачување на температурата (час) 9
Вкупен капацитет (по барање на потрошувачот) 615
Тип на вратата Двојна врата (SBS)
Електронски екран Да
Контролен систем (RF) Електронски
Преграда со температура од 0°C Да
Капацитет на преградата со температура од 0°C 15
Годишна потрошувачка на струја на 25°C(kwh/годишно) 471
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 78.0 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 91.0 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 179.0 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 117.0 kg