Преглед
DSA25030S
(Toplam: 0)
Сподели:

DSA25030S

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • $urn$
  • $urn$
Вентилатор за разладување

Вентилатор за разладување

Благодарение на вентилаторот во фрижидерот од избраните Беко фрижидери со замрзнувачи, ладниот воздух еднакво циркулира низ фрижидерот, а притоа се обезбедува подобар перформанс при разладувањето.

A++ енергетска ефикасност

A++ енергетска ефикасност

Потребата да се заштеди енергија и ресурси е поважна од било кога. Беко со својата еколошка визија нуди машини за миење садови со енергетска класа А+ и А++ со -10% потрошувачка.

Технички особини
Антибактериска рачка на вратата Не е достапно
Антибактериска преграда Да
Боја на вратата Сребрена
Тип на системот за ладење Статичен
Променлива насока на вратите Да
Сад за вода Не
Тип на осветлување Стандардна светилка (жолта)
Енергетска класа (RF) А++
Број на фиоки 1
Дневна потрошувачка на струја на 25°C(kwh/24ч) 0.537
Тип на ледоматот Кутија за мраз
Капацитет за дневно замрзнување (кг) 2.5
Капацитет за дневна количина мраз (кг) 1
Капацитет на замрзнувачот (л) 49
Капацитет на преградата за свежа храна (л) 179
Ниво на бучава (dbA) 39
Време за покачување на температурата (час) 16
Вкупен капацитет (по барање на потрошувачот) 250
Тип на вратата Двојна врата
Контролен систем (RF) Механички
Преграда со температура од 0°C Да
Капацитет на преградата со температура од 0°C 15
Годишна потрошувачка на струја на 25°C(kwh/годишно) 196
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 60.0 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 54.0 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 146.1 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 44.5 kg
Product Documentss