Преглед
DS230020S
(Toplam: 0)
Сподели:

DS230020S

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • $urn$
  • $urn$
Вентилатор за разладување

Вентилатор за разладување

Благодарение на вентилаторот во фрижидерот од избраните Беко фрижидери со замрзнувачи, ладниот воздух еднакво циркулира низ фрижидерот, а притоа се обезбедува подобар перформанс при разладувањето.

A+ енергетска ефикасност

A+ енергетска ефикасност

A+ производ кој троши до 20% помалку енергија споредено со идентичен производ од класа А.

Технички особини
Антибактериска преграда Да
Боја на вратата Сребрена
Тип на системот за ладење Статичен
Променлива насока на вратите Да
Сад за вода Не
Енергетска класа (RF) А+
Број на фиоки 1
Дневна потрошувачка на струја на 25°C(kwh/24ч) 0.698
Тип на ледоматот Кутија за мраз
Капацитет за дневно замрзнување (кг) 4
Капацитет за дневна количина мраз (кг) 2
Капацитет на замрзнувачот (л) 69
Капацитет на преградата за свежа храна (л) 209
Ниво на бучава (dbA) 42
Време за покачување на температурата (час) 19
Вкупен капацитет (по барање на потрошувачот) 300
Тип на вратата Двојна врата
Контролен систем (RF) Механички
Преграда со температура од 0°C Не
Годишна потрошувачка на струја на 25°C(kwh/годишно) 255
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 60.0 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 59.5 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 162.0 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 51.0 kg
Product Documentss