Преглед
DNE26000S
(Toplam: 0)
Сподели:

DNE26000S

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • $urn$
  • $urn$
Антибактериски рачки

Антибактериски рачки

Со помош на специјалните антибактериски облоги на рачките од вратите, најважните места на контакт остануваат без бактерии.

Вентилатор за разладување

Вентилатор за разладување

Благодарение на вентилаторот во фрижидерот од избраните Беко фрижидери со замрзнувачи, ладниот воздух еднакво циркулира низ фрижидерот, а притоа се обезбедува подобар перформанс при разладувањето.

Технички особини
Антибактериска рачка на вратата Да
Антибактериска преграда Да
Боја на вратата Сребрена
Тип на системот за ладење Без замрзнување
Автоматски ледомат Не
Променлива насока на вратите Да
Аларм за отворена врата Да
Сад за вода Не
Тип на осветлување ЛЕД панел на страничните ѕидови
Енергетска класа (RF) А
Сино светло Не
Број на фиоки 1
Јонизатор Не
Дневна потрошувачка на струја на 25°C(kwh/24ч) 0.841
Тип на ледоматот Кутија за мраз
Капацитет за дневно замрзнување (кг) 3
Капацитет за дневна количина мраз (кг) 2
Капацитет на замрзнувачот (л) 49
Капацитет на преградата за свежа храна (л) 170
Ниво на бучава (dbA) 41
Време за покачување на температурата (час) 8
Вкупен капацитет (по барање на потрошувачот) 280
Тип на вратата Двојна врата
Брзо замрзнување Да
Контролен систем (RF) Механички со сензор
Преграда со температура од 0°C Не
Годишна потрошувачка на струја на 25°C(kwh/годишно) 307
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 59.5 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 54.5 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 158.0 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 52.5 kg
Product Documentss