Преглед
DNE26000
(Toplam: 0)
Сподели:

DNE26000

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • $urn$
  • $urn$
Вентилатор за разладување

Вентилатор за разладување

Благодарение на вентилаторот во фрижидерот од избраните Беко фрижидери со замрзнувачи, ладниот воздух еднакво циркулира низ фрижидерот, а притоа се обезбедува подобар перформанс при разладувањето.

Технички особини
Антибактериска рачка на вратата Не е достапно
Антибактериска преграда Да
Боја на вратата Бела
Тип на системот за ладење Без замрзнување
Автоматски ледомат Не
Променлива насока на вратите Да
Аларм за отворена врата Да
Сад за вода Не
Тип на осветлување ЛЕД панел на страничните ѕидови
Енергетска класа (RF) А
Сино светло Не
Број на фиоки 1
Јонизатор Не
Дневна потрошувачка на струја на 25°C(kwh/24ч) 0.841
Тип на ледоматот Кутија за мраз
Капацитет за дневно замрзнување (кг) 3
Капацитет за дневна количина мраз (кг) 2
Капацитет на замрзнувачот (л) 49
Капацитет на преградата за свежа храна (л) 170
Ниво на бучава (dbA) 41
Време за покачување на температурата (час) 8
Вкупен капацитет (по барање на потрошувачот) 260
Тип на вратата Двојна врата
Брзо замрзнување Да
Контролен систем (RF) Механички со сензор
Преграда со температура од 0°C Не
Годишна потрошувачка на струја на 25°C(kwh/годишно) 307
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 59.5 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 54.5 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 158.0 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 49.0 kg
Product Documentss