ЗатвориПолитика за „колачиња“ и приватност

Оваа веб-страна користи „колачиња“. За да дознаете повеќе, кликнете тука. За да ја отстраните оваа порака и да се согласите со користењето на „колачињата“ кликнете „Х“.

Преглед
CSA22020
(Toplam: 0)
Сподели:

CSA22020

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • CSA22020
  • CSA22020
Вентилатор за разладување

Вентилатор за разладување

Благодарение на вентилаторот во фрижидерот од избраните Беко фрижидери со замрзнувачи, ладниот воздух еднакво циркулира низ фрижидерот, а притоа се обезбедува подобар перформанс при разладувањето.

A+ енергетска ефикасност

A+ енергетска ефикасност

A+ производ кој троши до 20% помалку енергија споредено со идентичен производ од класа А.

Технички особини
Антибактериска преграда Да
Боја на вратата Бела
Тип на системот за ладење Статичен
Променлива насока на вратите Да
Сад за вода Не
Тип на осветлување ЛЕД панел на страничните ѕидови
Енергетска класа (RF) А+
Преграда за брзо замрзнување Да
Број на фиоки за замрзнување 2
Број на фиоки 1
Дневна потрошувачка на струја на 25°C(kwh/24ч) 0.631
Тип на ледоматот Ice Bank со IceBox
Капацитет за дневно замрзнување (кг) 3
Капацитет за дневна количина мраз (кг) 1
Капацитет на замрзнувачот (л) 65
Капацитет на преградата за свежа храна (л) 150
Ниво на бучава (dbA) 41
Време за покачување на температурата (час) 18
Вкупен капацитет (по барање на потрошувачот) 218
Тип на вратата Двојна врата
Контролен систем (RF) Механички
Преграда со температура од 0°C Не
Сад за мраз Да
Годишна потрошувачка на струја на 25°C(kwh/годишно) 230
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 60.0 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 54.0 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 144.0 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 45.0 kg