Преглед
CN153920
(Toplam: 0)
Сподели:

CN153920

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • $urn$
  • $urn$
Активен филтер за миризби

Активен филтер за миризби

Го филтрира ладниот воздух кој циркулира низ фрижидерот и ги елиминира несаканите миризби и бактерии со цел да се одржи свежината на храната.

Вентилатор за разладување

Вентилатор за разладување

Благодарение на вентилаторот во фрижидерот од избраните Беко фрижидери со замрзнувачи, ладниот воздух еднакво циркулира низ фрижидерот, а притоа се обезбедува подобар перформанс при разладувањето.

A+ енергетска ефикасност

A+ енергетска ефикасност

A+ производ кој троши до 20% помалку енергија споредено со идентичен производ од класа А.

NeoFrost™

Официјален партнер … љубител на храна

NeoFrost™

Официјален партнер … љубител на храна

beko

ЛЕД Осветлување

Кога фрижидерот е полн, лесно може да се заборави на сите оние вкусни намирници кои се кријат во мрачните, далечни длабочини на фрижидерот. Ефикасното ЛЕД осветлување на Беко фрижидерот свети од покривот и страните на фрижидерот и ја осветлува секоја полица посебно, со што ви го олеснува патот до вашата кулинарска креација. Сега веќе ништо нема да пропадне.

Технички особини
Антибактериска рачка на вратата Не е достапно
Еко режим Да
Антибактериска преграда Да
Антибактериски филтер за непријатни мириси Да
Боја на вратата Бела
Тип на системот за ладење Без замрзнување
Автоматски ледомат Не
Аларм за отворена врата Да
Сад за вода Не
Multizone преграда Да
Тип на осветлување ЛЕД светилки на страничните ѕидови
Енергетска класа (RF) А+
Осветлување во замрзнувачот Внатрешни
Број на фиоки за замрзнување 3
Сино светло Не
Број на фиоки 1
Јонизатор Да
Дневна потрошувачка на струја на 25°C(kwh/24ч) 1.172
Тип на ледоматот Кутија за мраз
Капацитет за дневно замрзнување (кг) 7
Капацитет за дневна количина мраз (кг) 1
Eco Fuzzy функција Да
Капацитет на замрзнувачот (л) 150
Капацитет на преградата за свежа храна (л) 316
Режим за одмор Да
Ниво на бучава (dbA) 46
Време за покачување на температурата (час) 16
Вкупен капацитет (по барање на потрошувачот) 530
Тип на вратата Тројна врата
Електронски екран Да
Брзо замрзнување Да
Брзо ладење Да
Контролен систем (RF) Електронски
Преграда со температура од 0°C Да
Капацитет на преградата со температура од 0°C 48
Годишна потрошувачка на струја на 25°C(kwh/годишно) 428
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 77.0 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 74.0 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 185.0 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 104.3 kg
Product Documentss