Преглед
CN147223GB
(Toplam: 0)
Сподели:

CN147223GB

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • $urn$
  • $urn$
Активен филтер за миризби

Активен филтер за миризби

Го филтрира ладниот воздух кој циркулира низ фрижидерот и ги елиминира несаканите миризби и бактерии со цел да се одржи свежината на храната.

Вентилатор за разладување

Вентилатор за разладување

Благодарение на вентилаторот во фрижидерот од избраните Беко фрижидери со замрзнувачи, ладниот воздух еднакво циркулира низ фрижидерот, а притоа се обезбедува подобар перформанс при разладувањето.

A+ енергетска ефикасност

A+ енергетска ефикасност

A+ производ кој троши до 20% помалку енергија споредено со идентичен производ од класа А.

NeoFrost™

Официјален партнер … љубител на храна

NeoFrost™

Официјален партнер … љубител на храна

Технички особини
Антибактериска рачка на вратата Не е достапно
Еко режим Да
Антибактериска преграда Да
Антибактериски филтер за непријатни мириси Да
Боја на вратата Црно стакло
Тип на системот за ладење Без замрзнување
Автоматски ледомат Не
Променлива насока на вратите Да
Аларм за отворена врата Да
Сад за вода Не
Енергетска класа (RF) А+
Преграда за брзо замрзнување Да
Број на фиоки за замрзнување 2
Сино светло Не
Број на фиоки 2
Јонизатор Да
Дневна потрошувачка на струја на 25°C(kwh/24ч) 1.079
Тип на ледоматот Твист ледомат без кертриџ
Капацитет за дневно замрзнување (кг) 6
Капацитет за дневна количина мраз (кг) 1.5
Eco Fuzzy функција Да
Капацитет на замрзнувачот (л) 125
Капацитет на преградата за свежа храна (л) 312
Ниво на бучава (dbA) 44
Време за покачување на температурата (час) 24
Вкупен капацитет (по барање на потрошувачот) 475
Тип на вратата Двојна врата
Електронски екран Да
Брзо замрзнување Да
Брзо ладење Да
Показател за влажност Да
Контролен систем (RF) Електронски
Преграда со температура од 0°C Да
Капацитет на преградата со температура од 0°C 15
Годишна потрошувачка на струја на 25°C(kwh/годишно) 394
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 71.5 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 70.0 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 191.5 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 95.8 kg
Product Documentss