Преглед
CN142220DS
(Toplam: 0)
Сподели:

CN142220DS

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • $urn$
  • $urn$
Антибактериски рачки

Антибактериски рачки

Со помош на специјалните антибактериски облоги на рачките од вратите, најважните места на контакт остануваат без бактерии.

Активен филтер за миризби

Активен филтер за миризби

Го филтрира ладниот воздух кој циркулира низ фрижидерот и ги елиминира несаканите миризби и бактерии со цел да се одржи свежината на храната.

Вентилатор за разладување

Вентилатор за разладување

Благодарение на вентилаторот во фрижидерот од избраните Беко фрижидери со замрзнувачи, ладниот воздух еднакво циркулира низ фрижидерот, а притоа се обезбедува подобар перформанс при разладувањето.

NeoFrost™

Официјален партнер … љубител на храна

NeoFrost™

Официјален партнер … љубител на храна

Технички особини
Антибактериска рачка на вратата Да
Еко режим Да
Антибактериска преграда Да
Антибактериски филтер за непријатни мириси Да
Боја на вратата Сребрена
Тип на системот за ладење Без замрзнување
Автоматски ледомат Не
Променлива насока на вратите Да
Аларм за отворена врата Да
Сад за вода Рачен
Тип на осветлување ЛЕД панел на страничните ѕидови
Енергетска класа (RF) А+
Преграда за брзо замрзнување Да
Број на фиоки за замрзнување 2
Сино светло Не
Број на фиоки 2
Јонизатор Да
Дневна потрошувачка на струја на 25°C(kwh/24ч) 1.068
Тип на ледоматот Твист ледомат без кертриџ
Капацитет за дневно замрзнување (кг) 6
Капацитет за дневна количина мраз (кг) 1.5
Eco Fuzzy функција Да
Капацитет на замрзнувачот (л) 125
Капацитет на преградата за свежа храна (л) 301
Режим за одмор Да
Ниво на бучава (dbA) 44
Време за покачување на температурата (час) 24
Вкупен капацитет (по барање на потрошувачот) 475
Тип на вратата Двојна врата
Електронски екран Да
Брзо замрзнување Да
Брзо ладење Да
Показател за влажност Да
Контролен систем (RF) Електронски
Преграда со температура од 0°C Да
Капацитет на преградата со температура од 0°C 15
Годишна потрошувачка на струја на 25°C(kwh/годишно) 390
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 68.0 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 70.0 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 194.5 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 82.4 kg
Product Documentss