Преглед
CN132100DS
(Toplam: 0)
Сподели:

CN132100DS

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • $urn$
  • $urn$
Антибактериски рачки

Антибактериски рачки

Со помош на специјалните антибактериски облоги на рачките од вратите, најважните места на контакт остануваат без бактерии.

Активен филтер за миризби

Активен филтер за миризби

Го филтрира ладниот воздух кој циркулира низ фрижидерот и ги елиминира несаканите миризби и бактерии со цел да се одржи свежината на храната.

Вентилатор за разладување

Вентилатор за разладување

Благодарение на вентилаторот во фрижидерот од избраните Беко фрижидери со замрзнувачи, ладниот воздух еднакво циркулира низ фрижидерот, а притоа се обезбедува подобар перформанс при разладувањето.

beko

ЛЕД Осветлување

Кога фрижидерот е полн, лесно може да се заборави на сите оние вкусни намирници кои се кријат во мрачните, далечни длабочини на фрижидерот. Ефикасното ЛЕД осветлување на Беко фрижидерот свети од покривот и страните на фрижидерот и ја осветлува секоја полица посебно, со што ви го олеснува патот до вашата кулинарска креација. Сега веќе ништо нема да пропадне.

Технички особини
Антибактериска рачка на вратата Да
Еко режим Да
Антибактериска преграда Да
Антибактериски филтер за непријатни мириси Да
Боја на вратата Сребрена
Тип на системот за ладење Без замрзнување
Автоматски ледомат Не
Променлива насока на вратите Да
Аларм за отворена врата Да
Сад за вода Рачен
Тип на осветлување ЛЕД светилки на горниот дел
Енергетска класа (RF) А
Преграда за брзо замрзнување Да
Број на фиоки за замрзнување 3
Сино светло Не
Број на фиоки 1
Јонизатор Да
Дневна потрошувачка на струја на 25°C(kwh/24ч) 1.052
Тип на ледоматот Ice Bank со IceBox
Капацитет за дневно замрзнување (кг) 6
Капацитет за дневна количина мраз (кг) 1.5
Eco Fuzzy функција Да
Капацитет на замрзнувачот (л) 95
Капацитет на преградата за свежа храна (л) 221
Режим за одмор Да
Ниво на бучава (dbA) 43
Време за покачување на температурата (час) 15
Вкупен капацитет (по барање на потрошувачот) 360
Тип на вратата Двојна врата
Електронски екран Да
Брзо замрзнување Да
Брзо ладење Да
Показател за влажност Да
Контролен систем (RF) Електронски
Преграда со температура од 0°C Да
Сад за мраз Да
Капацитет на преградата со температура од 0°C 28
Годишна потрошувачка на струја на 25°C(kwh/годишно) 384
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 67.0 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 59.5 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 184.5 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 70.7 kg
Product Documentss