ЗатвориПолитика за „колачиња“ и приватност

Оваа веб-страна користи „колачиња“. За да дознаете повеќе, кликнете тука. За да ја отстраните оваа порака и да се согласите со користењето на „колачињата“ кликнете „Х“.

Стесни ги резултатите
Енергетска класа (RF)
Ниво на бучава (dbA)
11 резултати.

 • GN 162420 X
  • Боја на вратата : Нелеплив нерѓосувачки челик
  • Енергетска класа (RF) : А+
  • Ниво на бучава (dbA) : 43
  • Тип на вратата : Двојна врата (SBS)


 • GNE60530DZX
  • Боја на вратата : Нелеплив нерѓосувачки челик
  • Енергетска класа (RF) : А++
  • Ниво на бучава (dbA) : 42
  • Тип на вратата : Двојна врата - двојни фиоки


 • GNE60521DX
  • Боја на вратата : Нелеплив нерѓосувачки челик
  • Енергетска класа (RF) : А+
  • Ниво на бучава (dbA) : 42
  • Тип на вратата : Двојна врата - двојни фиоки


 • GNE114670X
  • Боја на вратата : Нелеплив нерѓосувачки челик
  • Енергетска класа (RF) : А
  • Ниво на бучава (dbA) : 43
  • Тип на вратата : 4 врати


 • GNE134620X
  • Боја на вратата : Нелеплив нерѓосувачки челик
  • Енергетска класа (RF) : А+
  • Ниво на бучава (dbA) : 46
  • Тип на вратата : 4 врати


 • GN163120
  • Боја на вратата : Бела
  • Енергетска класа (RF) : А+
  • Ниво на бучава (dbA) : 43
  • Тип на вратата : Двојна врата (SBS)


 • GN163120X
  • Боја на вратата : Нелеплив нерѓосувачки челик
  • Енергетска класа (RF) : А+
  • Ниво на бучава (dbA) : 43
  • Тип на вратата : Двојна врата (SBS)


 • GN163220S
  • Боја на вратата : Сребрена
  • Енергетска класа (RF) : А+
  • Ниво на бучава (dbA) : 43
  • Тип на вратата : Двојна врата (SBS)


 • GN162320X
  • Боја на вратата : Нелеплив нерѓосувачки челик
  • Енергетска класа (RF) : А+
  • Ниво на бучава (dbA) : 43
  • Тип на вратата : Двојна врата (SBS)


 • GNE60520X
  • Боја на вратата : Нелеплив нерѓосувачки челик
  • Енергетска класа (RF) : А+
  • Ниво на бучава (dbA) : 44
  • Тип на вратата : Двојна врата - двојни фиоки


 • GNE134605FX
  • Боја на вратата : Нелеплив нерѓосувачки челик
  • Енергетска класа (RF) : А
  • Ниво на бучава (dbA) : 43
  • Тип на вратата : 4 врати