ЗатвориПолитика за „колачиња“ и приватност

Оваа веб-страна користи „колачиња“. За да дознаете повеќе, кликнете тука. За да ја отстраните оваа порака и да се согласите со користењето на „колачињата“ кликнете „Х“.

Замрзнувачи

Active Fresh Blue Light™

Чуварите на здравјето ќе бидат срекни кога ќе дознаат дека Beko Active Fresh Blue Light™ технологијата го штити интензитето на витаминот Ц и вкусот на овошје и зеленчук. Active Fresh Blue Light™ во вашата фиока за свежа храна помага овошјето и зеленчукот да продолжат со фотосинтеза, што значи дека ќе биде до 30% подобро сочувано. Ќе имате повеќе време за свое задоволство. * Тестирано во FRPERCiTÜBİTAK (во однос на стандардната фиока за домати и црвена и зелена пиперка)

EverFresh+®

Доколку сте Вие личност која сака да готви дома и секогаш трага по најсвежите органски состојки, тогаш Beko EverFresh+® е технологија создадена за Вас. Благодарение на EverFresh+® Вашето свежо овошје и зеленчук ќе остане крцкаво и вкусно до 30 дена*, што значи дека можете да чувате состојки за подготовка на домашна храна доволно за месец дена! *Тестирано во SGS (во однос на стандардната фиока за свежо овошје и зеленчук во која за чува брокула и зелена салата)

SlimTank™

Сакате веднаш да имате сад за вода, но не сакате да го жртвувате просторот во фрижидерот? Тогаш имате среќа, затоа што постои Beko SlimTank™, тенок сад за вода кој стои во внатрешноста на вратата на фрижидерот и не зазема ни сантиметар од просторот на фрижидерот. Сега можете да ставите неколку додатни шишиња на полицата, а за совршено оладена чаша вода и понатаму е потребно само едно притискање на копче.
Стесни ги резултатите
Кошници за замрзнување
Енергетска класа (RF)
Ниво на бучава (dbA)
26 резултати.

  • RFSA240M21W
    • Енергетска класа (RF) : А+
    • Ширина - неотпакувани (cm)(x) : 59.5 cm


  • RFSA240M23X
    • Енергетска класа (RF) : А+
    • Ширина - неотпакувани (cm)(x) : 59.5 cm


  • BU1152HCA
    • Енергетска класа (RF) : А+
    • Ширина - неотпакувани (cm)(x) : 59.8 cm


  • FSE1072
    • Енергетска класа (RF) : А+
    • Ширина - неотпакувани (cm)(x) : 54.5 cm


  • BU1200HCA
    • Енергетска класа (RF) : А
    • Ширина - неотпакувани (cm)(x) : 59.8 cm


  • RFNE290L21W
    • Енергетска класа (RF) : А+
    • Ширина - неотпакувани (cm)(x) : 59.5 cm


  • B1752HCA+
    • Енергетска класа (RF) : А+
    • Ширина - неотпакувани (cm)(x) : 54.8 cm


  • RFNE312E22W
    • Енергетска класа (RF) : А+
    • Ширина - неотпакувани (cm)(x) : 59.5 cm


  • RFNE312E23X
    • Енергетска класа (RF) : А+
    • Ширина - неотпакувани (cm)(x) : 59.5 cm


  • FSA13000
    • Енергетска класа (RF) : А
    • Ширина - неотпакувани (cm)(x) : 54.0 cm


  • FSA21300
    • Енергетска класа (RF) : А
    • Ширина - неотпакувани (cm)(x) : 54.0 cm


  • FS225320
    • Енергетска класа (RF) : А+
    • Ширина - неотпакувани (cm)(x) : 59.5 cm