ЗатвориПолитика за „колачиња“ и приватност

Оваа веб-страна користи „колачиња“. За да дознаете повеќе, кликнете тука. За да ја отстраните оваа порака и да се согласите со користењето на „колачињата“ кликнете „Х“.

Стесни ги резултатите
Енергетска класа (RF)
Ниво на бучава (dbA)
11 резултати.

 • RSSA290M21W
  • Енергетска класа (RF) : А+
  • Ширина - неотпакувани (cm)(x) : 59.5 cm


 • TS190020
  • Енергетска класа (RF) : А+
  • Ширина - неотпакувани (cm)(x) : 47.5 cm


 • TS190320
  • Енергетска класа (RF) : А+
  • Ширина - неотпакувани (cm)(x) : 47.5 cm


 • RSSE415M23DW
  • Енергетска класа (RF) : А+
  • Ширина - неотпакувани (cm)(x) : 59.5 cm


 • RSSE415DS
  • Енергетска класа (RF) : А+
  • Ширина - неотпакувани (cm)(x) : 59.5 cm


 • RSSE415M23DX
  • Енергетска класа (RF) : А+
  • Ширина - неотпакувани (cm)(x) : 59.5 cm


 • RSNE415E21W
  • Енергетска класа (RF) : А+
  • Ширина - неотпакувани (cm)(x) : 59.5 cm


 • RSNE445E22
  • Енергетска класа (RF) : А+
  • Ширина - неотпакувани (cm)(x) : 59.5 cm


 • RSNE445E23DX
  • Енергетска класа (RF) : А+
  • Ширина - неотпакувани (cm)(x) : 59.5 cm


 • SSA24020
  • Енергетска класа (RF) : А+
  • Ширина - неотпакувани (cm)(x) : 54.0 cm


 • SSA25020
  • Енергетска класа (RF) : А+
  • Ширина - неотпакувани (cm)(x) : 54.0 cm