ЗатвориПолитика за „колачиња“ и приватност

Оваа веб-страна користи „колачиња“. За да дознаете повеќе, кликнете тука. За да ја отстраните оваа порака и да се согласите со користењето на „колачињата“ кликнете „Х“.

Фрижидери
Стесни ги резултатите
Енергетска класа (RF)
Ниво на бучава (dbA)
26 резултати.

 • RDSA240K20S
  • Боја на вратата : Сребрена
  • Енергетска класа (RF) : А+
  • Ниво на бучава (dbA) : 40
  • Тип на вратата : Двојна врата


 • RDNE350K20W
  • Боја на вратата : Бела
  • Енергетска класа (RF) : А+
  • Ниво на бучава (dbA) : 43
  • Тип на вратата : Двојна врата


 • RDNE350K20X
  • Боја на вратата : Нелеплив нерѓосувачки челик
  • Енергетска класа (RF) : А+
  • Ниво на бучава (dbA) : 43
  • Тип на вратата : Двојна врата


 • RDSA290M20W
  • Боја на вратата : Бела
  • Енергетска класа (RF) : А+
  • Ниво на бучава (dbA) : 42
  • Тип на вратата : Двојна врата


 • RDSA290M20S
  • Боја на вратата : Сребрена
  • Енергетска класа (RF) : А+
  • Ниво на бучава (dbA) : 42
  • Тип на вратата : Двојна врата


 • RDSA310M20W
  • Боја на вратата : Бела
  • Енергетска класа (RF) : А+
  • Ниво на бучава (dbA) : 42
  • Тип на вратата : Двојна врата


 • DN156720DX
  • Боја на вратата : Нелеплив нерѓосувачки челик
  • Енергетска класа (RF) : А+
  • Ниво на бучава (dbA) : 42
  • Тип на вратата : Двојна врата


 • RDNE455E20X
  • Боја на вратата : Нелеплив нерѓосувачки челик
  • Енергетска класа (RF) : А+
  • Ниво на бучава (dbA) : 43
  • Тип на вратата : Двојна врата


 • RDNE455E20ZX
  • Боја на вратата : Нелеплив нерѓосувачки челик
  • Енергетска класа (RF) : А+
  • Ниво на бучава (dbA) : 43
  • Тип на вратата : Двојна врата


 • RDNE455E32DZX
  • Боја на вратата : Нелеплив нерѓосувачки челик
  • Енергетска класа (RF) : А++
  • Ниво на бучава (dbA) : 43
  • Тип на вратата : Двојна врата


 • CN161230DX
  • Боја на вратата : Нелеплив нерѓосувачки челик
  • Енергетска класа (RF) : А++
  • Ниво на бучава (dbA) : 42
  • Тип на вратата : Двојна врата


 • DN161220X
  • Боја на вратата : Нелеплив нерѓосувачки челик
  • Енергетска класа (RF) : А+
  • Ниво на бучава (dbA) : 43
  • Тип на вратата : Двојна врата