ЗатвориПолитика за „колачиња“ и приватност

Оваа веб-страна користи „колачиња“. За да дознаете повеќе, кликнете тука. За да ја отстраните оваа порака и да се согласите со користењето на „колачињата“ кликнете „Х“.

Вградни фрижидери и замрзнувачи
Active Fresh Blue Light™
Чуварите на здравјето ќе бидат срекни кога ќе дознаат дека Beko Active Fresh Blue Light™ технологијата го штити интензитето на витаминот Ц и вкусот на овошје и зеленчук. Active Fresh Blue Light™ во вашата фиока за свежа храна помага овошјето и зеленчукот да продолжат со фотосинтеза, што значи дека ќе биде до 30% подобро сочувано. Ќе имате повеќе време за свое задоволство. * Тестирано во FRPERCiTÜBİTAK (во однос на стандардната фиока за домати и црвена и зелена пиперка)
EverFresh+®
Доколку сте Вие личност која сака да готви дома и секогаш трага по најсвежите органски состојки, тогаш Beko EverFresh+® е технологија создадена за Вас. Благодарение на EverFresh+® Вашето свежо овошје и зеленчук ќе остане крцкаво и вкусно до 30 дена*, што значи дека можете да чувате состојки за подготовка на домашна храна доволно за месец дена! *Тестирано во SGS (во однос на стандардната фиока за свежо овошје и зеленчук во која за чува брокула и зелена салата)
SlimTank™
Сакате веднаш да имате сад за вода, но не сакате да го жртвувате просторот во фрижидерот? Тогаш имате среќа, затоа што постои Beko SlimTank™, тенок сад за вода кој стои во внатрешноста на вратата на фрижидерот и не зазема ни сантиметар од просторот на фрижидерот. Сега можете да ставите неколку додатни шишиња на полицата, а за совршено оладена чаша вода и понатаму е потребно само едно притискање на копче.
Стесни ги резултатите
Боја на вратата
Енергетска класа (RF)
Ниво на бучава (dbA)
15 резултати.

 • LBI2201
  • Боја на вратата : Бела
  • Енергетска класа (RF) : А+
  • Ниво на бучава (dbA) : 39
  • Тип на вратата : Единечна врата


 • RBI2301
  • Боја на вратата : Бела
  • Енергетска класа (RF) : А+
  • Ниво на бучава (dbA) : 34
  • Тип на вратата : Единечна врата


 • RBI6306
  • Боја на вратата : Бела
  • Енергетска класа (RF) : А
  • Ниво на бучава (dbA) : 39
  • Тип на вратата : Двојна врата


 • LBI3001
  • Боја на вратата : Бела
  • Енергетска класа (RF) : А+
  • Ниво на бучава (dbA) : 34
  • Тип на вратата : Единечна врата


 • BCHA275K2S
  • Боја на вратата : Бела
  • Енергетска класа (RF) : А+
  • Ниво на бучава (dbA) : 40


 • BCSA285K2S
  • Боја на вратата : Бела
  • Енергетска класа (RF) : А+
  • Ниво на бучава (dbA) : 39


 • WSA14000
  • Боја на вратата : Проѕирно стакло
  • Енергетска класа (RF) : Б
  • Ниво на бучава (dbA) : 42
  • Тип на вратата : Единечна врата


 • WSA24000
  • Боја на вратата : Проѕирно стакло
  • Енергетска класа (RF) : Не е достапно
  • Ниво на бучава (dbA) : 45
  • Тип на вратата : Единечна врата


 • WSA29000
  • Боја на вратата : Проѕирно стакло
  • Енергетска класа (RF) : В
  • Ниво на бучава (dbA) : 45
  • Тип на вратата : Единечна врата


 • BCN 130000
  • Боја на вратата : Бела
  • Енергетска класа (RF) : А++
  • Ниво на бучава (dbA) : 39
  • Тип на вратата : Двојна врата


 • B1801
  • Боја на вратата : Бела
  • Енергетска класа (RF) : А+
  • Ниво на бучава (dbA) : 39
  • Тип на вратата : Горен дел


 • BU1101
  • Боја на вратата : Бела
  • Енергетска класа (RF) : А+
  • Ниво на бучава (dbA) : 39
  • Тип на вратата : Горен дел