ЗатвориПолитика за „колачиња“ и приватност

Оваа веб-страна користи „колачиња“. За да дознаете повеќе, кликнете тука. За да ја отстраните оваа порака и да се согласите со користењето на „колачињата“ кликнете „Х“.

Фрижидери
Стесни ги резултатите
134 резултати.

 • RFSA240M21W
  • Енергетска класа (RF) : А+
  • Ширина - неотпакувани (cm)(x) : 59.5 cm


 • LBI2201
  • Енергетска класа (RF) : А+
  • Ширина - неотпакувани (cm)(x) : 54.0 cm


 • RFSA240M23X
  • Енергетска класа (RF) : А+
  • Ширина - неотпакувани (cm)(x) : 59.5 cm


 • RBI2301
  • Енергетска класа (RF) : А+
  • Ширина - неотпакувани (cm)(x) : 54.0 cm


 • BU1152HCA
  • Енергетска класа (RF) : А+
  • Ширина - неотпакувани (cm)(x) : 59.8 cm


 • FSE1072
  • Енергетска класа (RF) : А+
  • Ширина - неотпакувани (cm)(x) : 54.5 cm


 • RBI6306
  • Енергетска класа (RF) : А
  • Ширина - неотпакувани (cm)(x) : 54.0 cm


 • BU1200HCA
  • Енергетска класа (RF) : А
  • Ширина - неотпакувани (cm)(x) : 59.8 cm


 • RFNE290L21W
  • Енергетска класа (RF) : А+
  • Ширина - неотпакувани (cm)(x) : 59.5 cm


 • LBI3001
  • Енергетска класа (RF) : А+
  • Ширина - неотпакувани (cm)(x) : 54.3 cm


 • B1752HCA+
  • Енергетска класа (RF) : А+
  • Ширина - неотпакувани (cm)(x) : 54.8 cm


 • BCHA275K2S
  • Енергетска класа (RF) : А+
  • Ширина - неотпакувани (cm)(x) : 54.0 cm