ЗатвориПолитика за „колачиња“ и приватност

Оваа веб-страна користи „колачиња“. За да дознаете повеќе, кликнете тука. За да ја отстраните оваа порака и да се согласите со користењето на „колачињата“ кликнете „Х“.

Преглед
DV7110
(Toplam: 0)
Сподели:

DV7110

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • DV7110
Автоматска функција против набори

Автоматска функција против набори

Оваа функција ги подготвува алиштата за носење, бидејќи нежните движења на барабанот ги разделуваат алиштата и не создаваат набори.

Заклучување за деца

Заклучување за деца

Опцијата за заклучување за деца може да се активира за да спречите малите прстиња да си играат со копчињата.

Технички особини
Автоматско намалување на наборите Да
Детска безбедност (DR) Да
Тип на машина за сушење Со вентилација
Тип на контрола на сушењето Со време
Позиција на садот Без сад
Број на програми (DR) 8
Програма - 1 Освежување
Програма - 2 10'
Програма - 3 (DR) 30'
Програма - 4 (DR) 60'
Програма - 5 80'
Програма - 6 100'
Програма - 7 130'
Програма - 8 150'
Боја на уредот Бела
Енергетска класа В
Годишна потрошувачка на струја 513.8 kWh
Тип на страничниот ѕид (DR) Стандарден
Тип на екранот (DR) ЛЕД
Показател за чистење на филтерот Да
Директен одвод Не
Капацитет (кг) (DR) 7
Капацитет на барабанот (л) (DR) 104
Дизајн на барабанот (DR) w/o дизајн
Времетраење на режимот за мирување (мин.) 9999 min
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 54.0 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 59.5 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 85.0 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 30.0 kg
Product Documentss