ЗатвориПолитика за „колачиња“ и приватност

Оваа веб-страна користи „колачиња“. За да дознаете повеќе, кликнете тука. За да ја отстраните оваа порака и да се согласите со користењето на „колачињата“ кликнете „Х“.

Преглед
DU7133 GA0
(Toplam: 0)
Сподели:

DU7133 GA0

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • DU7133 GA0
Автоматска функција против набори

Автоматска функција против набори

Оваа функција ги подготвува алиштата за носење, бидејќи нежните движења на барабанот ги разделуваат алиштата и не создаваат набори.

Заклучување за деца

Заклучување за деца

Опцијата за заклучување за деца може да се активира за да спречите малите прстиња да си играат со копчињата.

beko

AquaWave®

Официјален партнер ... на омилени маици

Вие и вашата омилена кошула сте поминале многу работи заедно и ставањето во машината за перење е секогаш тежок избор. Со помош на AquaWave® технологијата не морате да се грижите. Специјално дизајнираната шема на барабанот со помош на лопатки ги врти вашите алишта нежно како бранови, па вашите алишта лесно се вртат во барабанот. Вие и вашата омилена кошула ќе имате уште многу заеднички вечерни излегувања.

Технички особини
Автоматско намалување на наборите Да
Екран за преостанато време Да
Детска безбедност (DR) Да
Аларм (DR) Да
Тип на машина за сушење Кондензатор
Тип на контрола на сушењето Со сензор
Позиција на садот Горе
Број на програми (DR) 16
Програма - 1 Памучни - суви за пеглање
Програма - 2 Памучни, суви за на закачалка
Програма - 3 (DR) Памучни, суви за на закачалка +
Програма - 4 (DR) Памучни - екстра суви
Програма - 5 Синтетика - суви за пеглање
Програма - 6 Пареа - освежување на памучни алишта
Програма - 7 Деликатни
Програма - 8 Освежување
Програма - 9 60'
Програма - 10 40'
Програма - 11 20'
Програма - 12 10'
Програма - 13 Спортска облека
Програма - 14 Маици 15'
Програма - 15 Бебешка заштита
Програма - 16 Фармерки
Боја на уредот Бела
Енергетска класа Б
Годишна потрошувачка на струја 504.0 kWh
Тип на страничниот ѕид (DR) Во форма на Ѕ
Тип на екранот (DR) B13 ЛЕД / 7сегменти
Одложен старт (DR) 0-24
Светло во внатрешноста Топла светилка
Показател за полн сад Да
Показател за чистење на филтерот Да
Директен одвод Да
Капацитет (кг) (DR) 7
Капацитет на барабанот (л) (DR) 102
Дизајн на барабанот (DR) Aquawave
Времетраење на режимот за мирување (мин.) 30.0 min
Показател за одложен старт (ЛЕД) Да
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 58.9 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 59.7 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 84.6 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 36.0 kg
Product Documentss