Преглед
DPY 8506 GXSB1
(Toplam: 0)
Сподели:

DPY 8506 GXSB1

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • $urn$
  • $urn$
  • $urn$
Автоматска функција против набори

Автоматска функција против набори

Оваа функција ги подготвува алиштата за носење, бидејќи нежните движења на барабанот ги разделуваат алиштата и не создаваат набори.

Заклучување за деца

Заклучување за деца

Опцијата за заклучување за деца може да се активира за да спречите малите прстиња да си играат со копчињата.

beko

WoolMark®

Официјален партнер на љубителите на волнена облека

Беко сушарите со ProSmart™ инвертер технологија имаат сертификат WoolMark® Handwash Safe Care за програма на сушење волна, па деликатно ја суши Вашата скапоцена облека како што таа и заслужува. Нема повеќе згужвани џемпери!

beko

AquaWave®

Официјален партнер ... на омилени маици

Вие и вашата омилена кошула сте поминале многу работи заедно и ставањето во машината за перење е секогаш тежок избор. Со помош на AquaWave® технологијата не морате да се грижите. Специјално дизајнираната шема на барабанот со помош на лопатки ги врти вашите алишта нежно како бранови, па вашите алишта лесно се вртат во барабанот. Вие и вашата омилена кошула ќе имате уште многу заеднички вечерни излегувања.

Технички особини
Автоматско намалување на наборите Да
Копче на допир Да
Екран за преостанато време Да
Детска безбедност (DR) Да
Аларм (DR) Да
Тип на машина за сушење Грејна пумпа
Тип на контрола на сушењето Со сензор
Позиција на садот Горе
Број на програми (DR) 16
Програма - 1 Фармерки
Програма - 2 Дневна
Програма - 3 (DR) Xpress
Програма - 4 (DR) Woolmark
Програма - 5 Ноќна
Програма - 6 Бебешка заштита
Програма - 7 Деликатни
Програма - 8 Временски програми
Програма - 9 Маици 30'
Програма - 10 Освежување
Програма - 11 Мешани
Програма - 12 Пареа - освежување на памучни алишта
Програма - 13 Пареа - освежување на синтетика
Програма - 14 Памучни - екстра суви
Програма - 15 Памучни, суви за на закачалка
Програма - 16 Памучни - суви за пеглање
Боја на уредот Сребрена
Енергетска класа А+++
Годишна потрошувачка на струја 176.0 kWh
Тип на страничниот ѕид (DR) Во форма на Ѕ
Тип на екранот (DR) B13 симбол ЛЦД
Одложен старт (DR) 0-24
Светло во внатрешноста ЛЕД - Дневна светлина
Показател за полн сад Да
Показател за чистење на кондензаторот Да
Показател за чистење на филтерот Да
Директен одвод Да
Капацитет (кг) (DR) 8
Капацитет на барабанот (л) (DR) 118
Woolmark Да
Дизајн на барабанот (DR) Aquawave
Времетраење на режимот за мирување (мин.) 30 min
Показател за одложен старт (ЛЕД) Да
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 65.4 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 59.7 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 84.6 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 49.5 kg