Преглед
DPY 8205 HW3
(Toplam: 0)
Сподели:

DPY 8205 HW3

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • $urn$
  • $urn$
  • $urn$
Автоматска функција против набори

Автоматска функција против набори

Оваа функција ги подготвува алиштата за носење, бидејќи нежните движења на барабанот ги разделуваат алиштата и не создаваат набори.

Заклучување за деца

Заклучување за деца

Опцијата за заклучување за деца може да се активира за да спречите малите прстиња да си играат со копчињата.

beko

AquaWave®

Официјален партнер ... на омилени маици

Вие и вашата омилена кошула сте поминале многу работи заедно и ставањето во машината за перење е секогаш тежок избор. Со помош на AquaWave® технологијата не морате да се грижите. Специјално дизајнираната шема на барабанот со помош на лопатки ги врти вашите алишта нежно како бранови, па вашите алишта лесно се вртат во барабанот. Вие и вашата омилена кошула ќе имате уште многу заеднички вечерни излегувања.

Технички особини
Автоматско намалување на наборите Да
Детска безбедност (DR) Да
Аларм (DR) Да
Тип на машина за сушење Грејна пумпа
Тип на контрола на сушењето Со сензор
Позиција на садот Горе
Број на програми (DR) 15
Програма - 1 Xpress
Програма - 2 Синтетика - суви за пеглање
Програма - 3 (DR) Синтетика - суви за на закачалка
Програма - 4 (DR) Памучни - суви за пеглање
Програма - 5 Памучни, суви за на закачалка
Програма - 6 Памучни, суви за на закачалка +
Програма - 7 Памучни - екстра суви
Програма - 8 Освежување
Програма - 9 45'
Програма - 10 30'
Програма - 11 Бебешка заштита
Програма - 12 Деликатни
Програма - 13 Спортска облека
Програма - 14 Маици
Програма - 15 Фармерки
Боја на уредот Бела
Енергетска класа А++
Годишна потрошувачка на струја 230.0 kWh
Тип на страничниот ѕид (DR) Во форма на Ѕ
Тип на екранот (DR) B13 ЛЕД
Одложен старт (DR) 3-6-9
Показател за полн сад Да
Показател за чистење на филтерот Да
Директен одвод Да
Капацитет (кг) (DR) 8
Капацитет на барабанот (л) (DR) 118
Дизајн на барабанот (DR) Aquawave
Времетраење на режимот за мирување (мин.) 30 min
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 65.4 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 59.7 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 84.6 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 45.0 kg
Product Documentss