Преглед
DCY 9502 GXB1
(Toplam: 0)
Сподели:

DCY 9502 GXB1

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • $urn$
  • $urn$
  • $urn$
Автоматска функција против набори

Автоматска функција против набори

Оваа функција ги подготвува алиштата за носење, бидејќи нежните движења на барабанот ги разделуваат алиштата и не создаваат набори.

Заклучување за деца

Заклучување за деца

Опцијата за заклучување за деца може да се активира за да спречите малите прстиња да си играат со копчињата.

9 kg капацитет за сушење

9 kg капацитет за сушење

Беко машината за сушење со капацитет од 9 кг е идеална за големи семејства бидејќи ја елиминира потребата за делење на големите полнења поради ограничување на просторот.

beko

AquaWave®

Официјален партнер ... на омилени маици

Вие и вашата омилена кошула сте поминале многу работи заедно и ставањето во машината за перење е секогаш тежок избор. Со помош на AquaWave® технологијата не морате да се грижите. Специјално дизајнираната шема на барабанот со помош на лопатки ги врти вашите алишта нежно како бранови, па вашите алишта лесно се вртат во барабанот. Вие и вашата омилена кошула ќе имате уште многу заеднички вечерни излегувања.

Технички особини
Автоматско намалување на наборите Да
Копче на допир Да
Екран за преостанато време Да
Детска безбедност (DR) Да
Аларм (DR) Да
Тип на машина за сушење Кондензатор
Тип на контрола на сушењето Со сензор
Позиција на садот Горе
Број на програми (DR) 16
Програма - 1 Фармерки
Програма - 2 Дневна
Програма - 3 (DR) Xpress
Програма - 4 (DR) Освежување волна
Програма - 5 Спортска облека
Програма - 6 Бебешка заштита
Програма - 7 Деликатни
Програма - 8 Временски програми
Програма - 9 Маици 15'
Програма - 10 Освежување
Програма - 11 Мешани
Програма - 12 Пареа - освежување на памучни алишта
Програма - 13 Пареа - освежување на синтетика
Програма - 14 Памучни - екстра суви
Програма - 15 Памучни, суви за на закачалка
Програма - 16 Памучни - суви за пеглање
Боја на уредот Бела
Енергетска класа Б
Годишна потрошувачка на струја 617.0 kWh
Тип на страничниот ѕид (DR) Во форма на Ѕ
Тип на екранот (DR) B13 симбол ЛЦД
Одложен старт (DR) 0-24
Светло во внатрешноста ЛЕД - Дневна светлина
Показател за полн сад Да
Показател за чистење на кондензаторот Да
Показател за чистење на филтерот Да
Директен одвод Да
Капацитет (кг) (DR) 9
Капацитет на барабанот (л) (DR) 118
Дизајн на барабанот (DR) Aquawave
Времетраење на режимот за мирување (мин.) 30 min
Показател за одложен старт (ЛЕД) Да
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 65.4 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 59.7 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 84.6 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 40.0 kg
Product Documentss