Преглед
DCU 7430
(Toplam: 0)
Сподели:

DCU 7430

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • $urn$
Автоматска функција против набори

Автоматска функција против набори

Оваа функција ги подготвува алиштата за носење, бидејќи нежните движења на барабанот ги разделуваат алиштата и не создаваат набори.

Заклучување за деца

Заклучување за деца

Опцијата за заклучување за деца може да се активира за да спречите малите прстиња да си играат со копчињата.

Технички особини
Автоматско намалување на наборите Да
Копче на допир Да
Екран за преостанато време Да
Детска безбедност (DR) Да
Аларм (DR) Да
Тип на машина за сушење Кондензатор
Тип на контрола на сушењето Со сензор
Позиција на садот Горе
Број на програми (DR) 15
Програма - 1 Памучни - екстра суви
Програма - 2 Памучни, суви за на закачалка +
Програма - 3 (DR) Памучни, суви за на закачалка
Програма - 4 (DR) Памучни - суви за пеглање
Програма - 5 Синтетика - суви за на закачалка
Програма - 6 Пареа - освежување на синтетика
Програма - 7 Деликатни
Програма - 8 10'
Програма - 9 20'
Програма - 10 40'
Програма - 11 60'
Програма - 12 Освежување
Програма - 13 Маици 15'
Програма - 14 Маици
Програма - 15 Фармерки
Боја на уредот Бела
Енергетска класа Б
Годишна потрошувачка на струја 504.0 kWh
Тип на страничниот ѕид (DR) Во форма на Ѕ
Тип на екранот (DR) U11-7 сегменти
Одложен старт (DR) 0-24
Светло во внатрешноста Топла светилка
Показател за полн сад Да
Показател за чистење на филтерот Да
Директен одвод Да
Капацитет (кг) (DR) 7
Капацитет на барабанот (л) (DR) 102
Дизајн на барабанот (DR) w/o дизајн
Времетраење на режимот за мирување (мин.) 30 min
Показател за одложен старт (ЛЕД) Да
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 56.8 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 59.7 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 84.6 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 33.5 kg
Product Documentss