ЗатвориПолитика за „колачиња“ и приватност

Оваа веб-страна користи „колачиња“. За да дознаете повеќе, кликнете тука. За да ја отстраните оваа порака и да се согласите со користењето на „колачињата“ кликнете „Х“.

Преглед
DC 7130
(Toplam: 0)
Сподели:

DC 7130

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • DC 7130
Автоматска функција против набори

Автоматска функција против набори

Оваа функција ги подготвува алиштата за носење, бидејќи нежните движења на барабанот ги разделуваат алиштата и не создаваат набори.

Заклучување за деца

Заклучување за деца

Опцијата за заклучување за деца може да се активира за да спречите малите прстиња да си играат со копчињата.

Технички особини
Автоматско намалување на наборите Да
Детска безбедност (DR) Да
Аларм (DR) Да
Тип на машина за сушење Кондензатор
Тип на контрола на сушењето Со сензор
Позиција на садот Доле
Број на програми (DR) 15
Програма - 1 Памучни - екстра суви
Програма - 2 Памучни, суви за на закачалка +
Програма - 3 (DR) Памучни, суви за на закачалка
Програма - 4 (DR) Памучни - суви за пеглање
Програма - 5 Синтетика - суви за на закачалка
Програма - 6 Пареа - освежување на синтетика
Програма - 7 Деликатни
Програма - 8 Xpress
Програма - 9 Маици
Програма - 10 Фармерки
Програма - 11 Освежување
Програма - 12 10'
Програма - 13 20'
Програма - 14 40'
Програма - 15 60'
Боја на уредот Бела
Енергетска класа Б
Годишна потрошувачка на струја 504.0 kWh
Тип на страничниот ѕид (DR) Во форма на Ѕ
Тип на екранот (DR) ЛЕД
Светло во внатрешноста Топла светилка
Показател за полн сад Да
Показател за чистење на филтерот Да
Директен одвод Не
Капацитет (кг) (DR) 7
Капацитет на барабанот (л) (DR) 102
Дизајн на барабанот (DR) w/o дизајн
Времетраење на режимот за мирување (мин.) 9999 min
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 56.8 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 59.7 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 84.6 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 32.5 kg
Product Documentss