Преглед
DB7101 PA
(Toplam: 0)
Сподели:

DB7101 PA

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • $urn$
  • $urn$
  • $urn$
  • $urn$
Автоматска функција против набори

Автоматска функција против набори

Оваа функција ги подготвува алиштата за носење, бидејќи нежните движења на барабанот ги разделуваат алиштата и не создаваат набори.

Заклучување за деца

Заклучување за деца

Опцијата за заклучување за деца може да се активира за да спречите малите прстиња да си играат со копчињата.

beko

AquaWave®

Официјален партнер ... на омилени маици

Вие и вашата омилена кошула сте поминале многу работи заедно и ставањето во машината за перење е секогаш тежок избор. Со помош на AquaWave® технологијата не морате да се грижите. Специјално дизајнираната шема на барабанот со помош на лопатки ги врти вашите алишта нежно како бранови, па вашите алишта лесно се вртат во барабанот. Вие и вашата омилена кошула ќе имате уште многу заеднички вечерни излегувања.

Технички особини
Автоматско намалување на наборите Да
Детска безбедност (DR) Да
Тип на машина за сушење Кондензатор
Тип на контрола на сушењето Со време
Позиција на садот Доле
Број на програми (DR) 8
Програма - 1 Освежување
Програма - 2 25'
Програма - 3 (DR) 50'
Програма - 4 (DR) 70'
Програма - 5 85'
Програма - 6 100'
Програма - 7 121'
Програма - 8 140'
Боја на уредот Бела
Енергетска класа Б
Годишна потрошувачка на струја 504.0 kWh
Тип на страничниот ѕид (DR) Во форма на Ѕ
Тип на екранот (DR) ЛЕД
Показател за полн сад Да
Показател за чистење на филтерот Да
Директен одвод Не
Капацитет (кг) (DR) 7
Капацитет на барабанот (л) (DR) 102
Дизајн на барабанот (DR) Aquawave
Времетраење на режимот за мирување (мин.) 9999 min
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 56.8 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 59.7 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 84.6 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 32.5 kg
Product Documentss