Сушари

Програма за фармерки

AquaWave®

Вие и вашата омилена кошула сте поминале многу работи заедно и ставањето во машината за перење е секогаш тежок избор. Со помош на AquaWave® технологијата не морате да се грижите. Специјално дизајнираната шема на барабанот со помош на лопатки ги врти вашите алишта нежно како бранови, па вашите алишта лесно се вртат во барабанот. Вие и вашата омилена кошула ќе имате уште многу заеднички вечерни излегувања.
Стесни ги резултатите
Капацитет (кг) (DR)
Yükleniyor..
Боја на уредот
Yükleniyor..
Енергетска класа
Yükleniyor..
Број на програми (DR)
Yükleniyor..
1 резултати.

  • DCY 9502 GXB1
    • Енергетска класа : Б
    • Капацитет (кг) (DR) : 9
    • Тип на машина за сушење : Кондензатор