Сушари

Програма за фармерки

AquaWave®

Вие и вашата омилена кошула сте поминале многу работи заедно и ставањето во машината за перење е секогаш тежок избор. Со помош на AquaWave® технологијата не морате да се грижите. Специјално дизајнираната шема на барабанот со помош на лопатки ги врти вашите алишта нежно како бранови, па вашите алишта лесно се вртат во барабанот. Вие и вашата омилена кошула ќе имате уште многу заеднички вечерни излегувања.
Стесни ги резултатите
Капацитет (кг) (DR)
Yükleniyor..
Боја на уредот
Енергетска класа
Yükleniyor..
Број на програми (DR)
Yükleniyor..
5 резултати.

 • DPY 8405 GXB2
  • Енергетска класа : А++
  • Капацитет (кг) (DR) : 8
  • Тип на машина за сушење : Грејна пумпа


 • DCY 8202 XW3
  • Енергетска класа : Б
  • Капацитет (кг) (DR) : 8
  • Тип на машина за сушење : Кондензатор


 • DCY 8402 XW3
  • Енергетска класа : Б
  • Капацитет (кг) (DR) : 8
  • Тип на машина за сушење : Кондензатор


 • DPY 8205 HW3
  • Енергетска класа : А++
  • Капацитет (кг) (DR) : 8
  • Тип на машина за сушење : Грејна пумпа


 • DPY 8506 GXSB1
  • Енергетска класа : А+++
  • Капацитет (кг) (DR) : 8
  • Тип на машина за сушење : Грејна пумпа