Сушари

Програма за фармерки

AquaWave®

Вие и вашата омилена кошула сте поминале многу работи заедно и ставањето во машината за перење е секогаш тежок избор. Со помош на AquaWave® технологијата не морате да се грижите. Специјално дизајнираната шема на барабанот со помош на лопатки ги врти вашите алишта нежно како бранови, па вашите алишта лесно се вртат во барабанот. Вие и вашата омилена кошула ќе имате уште многу заеднички вечерни излегувања.
Стесни ги резултатите
Капацитет (кг) (DR)
Yükleniyor..
Боја на уредот
Yükleniyor..
Енергетска класа
Yükleniyor..
Број на програми (DR)
Yükleniyor..
8 резултати.

 • DU7133 GA0
  • Енергетска класа : Б
  • Капацитет (кг) (DR) : 7
  • Тип на машина за сушење : Кондензатор


 • DPY7405 GXH B3
  • Енергетска класа : А++
  • Капацитет (кг) (DR) : 7
  • Тип на машина за сушење : Грејна пумпа


 • DPY 7405 XHW3
  • Енергетска класа : А++
  • Капацитет (кг) (DR) : 7
  • Тип на машина за сушење : Грејна пумпа


 • DC 7130
  • Енергетска класа : Б
  • Капацитет (кг) (DR) : 7
  • Тип на машина за сушење : Кондензатор


 • DV7110
  • Енергетска класа : В
  • Капацитет (кг) (DR) : 7
  • Тип на машина за сушење : Со вентилација


 • DB7101 PA
  • Енергетска класа : Б
  • Капацитет (кг) (DR) : 7
  • Тип на машина за сушење : Кондензатор


 • DCU 7430
  • Енергетска класа : Б
  • Капацитет (кг) (DR) : 7
  • Тип на машина за сушење : Кондензатор


 • DCY 7202 YW3
  • Енергетска класа : Б
  • Капацитет (кг) (DR) : 7
  • Тип на машина за сушење : Кондензатор