Преглед
OIM 27201 A
(Toplam: 0)
Сподели:

OIM 27201 A

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • $urn$
  • $urn$
  • $urn$
  • $urn$
  • $urn$
  • $urn$
3D Cooking

3D Cooking

Provide delicious dishes without keeping your guests waiting. Beko’s advanced cooking system allows you to cook three different dishes at the same time without any odour mixing problems.

beko

Халогенско осветлување

По матење, сечкање и мешање, Вашето ремек дело е подготвено за во рерна, а Вие сакате да го следите како напредува. Ние го знаеме тоа, и затоа го додадовме новото халогенско осветлување во левиот агол на рерната. Ќе огладнете на прв поглед.

Технички особини
Боја на уредот Темно сива
Стандардно тавче 1
Длабоко тавче 1
Решетка за страничните полици 1
Рерна - електрична скара Да
3D готвење Да
Тип на рерна Единечна
Енергетска класа A-20%
Искористлив простор (л) 65
Екран / Тајмер Рустичен тајмер
Тип на рерна Мултифункционално готвење
Тип на контрола Механичка контрола
Рерна - тип на скара Електрична скара
Рерна - функции за готвење 8 функции
Рерна - странични полици 5 нивоа
Рерна - телескопски систем за вадење на полиците 1 ниво (стандардно)
Рерна - осветлување 1 округла халогенска светилка (позади)
Функција за одмрзнување Да
Електрична скара Да
Уред за безбедност при користење гас (плотна) Не е достапно
Конвенционално готвење Да
Долен грејач Да
Димензии (ШхДхВ) (цм) 56x55x59
Димензии под елемент (ШхДхВ) (цм) 56x55x60
Готвење со вентилатор Да
Греење со вентилатор Да
Скара со вентилатор Да
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 56.7 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 59.4 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 59.5 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 35.7 kg