ЗатвориПолитика за „колачиња“ и приватност

Оваа веб-страна користи „колачиња“. За да дознаете повеќе, кликнете тука. За да ја отстраните оваа порака и да се согласите со користењето на „колачињата“ кликнете „Х“.

Преглед
BVM35500XPS
Сподели:

BVM35500XPS

0,00 TL 
รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • BVM35500XPS
3D Cooking

3D Cooking

Provide delicious dishes without keeping your guests waiting. Beko’s advanced cooking system allows you to cook three different dishes at the same time without any odour mixing problems.

3D Cooking

3D Cooking

Provide delicious dishes without keeping your guests waiting. Beko’s advanced cooking system allows you to cook three different dishes at the same time without any odour mixing problems.

Технички особини
Рерна - пиролитички систем за само чистење Да
Боја на уредот Нелеплив нерѓосувачки челик
Стандардно тавче 1
Решетка за страничните полици 2
3D готвење Да
Тип на рерна Единечна
Енергетска класа A
Искористлив простор (л) 75
Екран / Тајмер ЛЦД екран - на допир (B14-Best)
Заклучување на екранот Да
Рерна - врата Gifam ладна врата
Рерна - тип на внатрешната страна на вратата Стакло (отстранливо)
Soft Close Да
Рерна - филтер за непријатни мириси Да
Тип на рерна Мултифункционално готвење
Тип на контрола Електронска контрола
Рерна - тип на скара Електрична скара
Пиролитска самочистечка функција Да
Рерна - функции за готвење 15 функции (Pyrolytic)
Рерна - странични полици 6 нивоа
Рерна - телескопски систем за вадење на полиците 2 нивоа (стандардно)
Рерна - осветлување 1 округла халогенска светилка (позади) + 1 квадратна халогенска светилка (десно)
Функција за одмрзнување Да
Електрична скара Да
Уред за безбедност при користење гас (плотна) Не е достапно
Конвенционално готвење Да
Долен грејач Да
Димензии (ШхДхВ) (цм) 56x55x59
Димензии под елемент (ШхДхВ) (цм) 56x55x60
Готвење со вентилатор Да
Греење со вентилатор Да
Скара со вентилатор Да
Ниска скара Да
Еко пиролитика Да
Загревање Да
Еко греење со вентилатор Да
Печење пица Да
Печење со ниска темепратура Да
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 56.7 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 59.4 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 59.5 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 50.4 kg