Преглед
BUE22001X
(Toplam: 0)
Сподели:

BUE22001X

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • $urn$
  • $urn$
  • $urn$
beko

Халогенско осветлување

По матење, сечкање и мешање, Вашето ремек дело е подготвено за во рерна, а Вие сакате да го следите како напредува. Ние го знаеме тоа, и затоа го додадовме новото халогенско осветлување во левиот агол на рерната. Ќе огладнете на прв поглед.

Технички особини
Боја на уредот Инокс
Стандардно тавче 1
Тавче за колачи 1
Стандардна решетка 1
Тип на рерна Единечна
Енергетска класа A-20%
Искористлив простор (л) 65
Екран / Тајмер Без екран
Рерна - тип на внатрешната страна на вратата Стакло (отстранливо)
Тип на рерна Готвење со вентилатор
Тип на контрола Механичка контрола
Рерна - тип на скара Електрична скара
Рерна - функции за готвење 5 функции
Рерна - чистење со пареа Steam Shine
Рерна - осветлување 1 округла халогенска светилка (позади)
Функција за одмрзнување Да
Уред за безбедност при користење гас (плотна) Не е достапно
Конвенционално готвење Да
Димензии под елемент (ШхДхВ) (цм) 56x55x60
Внатрешно осветлување Да
Готвење со вентилатор Да
Скара со вентилатор Да
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 56.7 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 59.4 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 59.5 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 32.5 kg