Преглед
BSM22520X
(Toplam: 0)
Сподели:

BSM22520X

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • $urn$
  • $urn$
  • $urn$
  • $urn$
Технички особини
Боја на уредот Инокс
Стандардно тавче 1
Тавче за колачи 1
Решетка за страничните полици 1
Рерна - електрична скара Да
Тип на рерна Единечна
Енергетска класа A-20%
Искористлив простор (л) 65
Екран / Тајмер ЛЕД екран - на допир (B14-Better)
Заклучување на екранот Да
Рерна - тип на внатрешната страна на вратата Стакло (отстранливо)
Тип на рерна Мултифункционално готвење
Тип на контрола Електронска контрола
Рерна - тип на скара Електрична скара
Рерна - функции за готвење 12 функции
Рерна - странични полици 5 нивоа
Рерна - чистење со пареа Steam Shine
Рерна - осветлување 1 округла светилка (позади) + 1 квадратна светилка (десно)
Функција за одмрзнување Да
Електрична скара Да
Конфигурација на плотната (рингли) 4 керамичко стакло
Уред за безбедност при користење гас (плотна) Не е достапно
Конвенционално готвење Да
Долен грејач Да
Димензии (ШхДхВ) (цм) 56x55x59
Димензии под елемент (ШхДхВ) (цм) 56x55x60
Рерна - каталитичен заден ѕид Да
Готвење со вентилатор Да
Греење со вентилатор Да
Скара со вентилатор Да
Ниска скара Да
Загревање Да
Еко греење со вентилатор Да
Печење пица Да
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 56.7 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 59.4 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 59.5 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 43.7 kg
Product Documentss