Преглед
BIS35500XMS
(Toplam: 0)
Сподели:

BIS35500XMS

รหัสสินค้า
Каде да купите
Каде да купите
  • $urn$
  • $urn$
  • $urn$
3D Cooking

3D Cooking

Provide delicious dishes without keeping your guests waiting. Beko’s advanced cooking system allows you to cook three different dishes at the same time without any odour mixing problems.

CleanZone™

Официјален партнер…превкусен неред

CleanZone™

Официјален партнер…превкусен неред

beko

Халогенско осветлување

По матење, сечкање и мешање, Вашето ремек дело е подготвено за во рерна, а Вие сакате да го следите како напредува. Ние го знаеме тоа, и затоа го додадовме новото халогенско осветлување во левиот агол на рерната. Ќе огладнете на прв поглед.

Технички особини
Боја на уредот Инокс
Стандардно тавче 1
Длабоко тавче 1
Тавче за колачи 1
Решетка за страничните полици 1
3D готвење Да
Тип на рерна Единечна
Енергетска класа A-10%
Искористлив простор (л) 75
Екран / Тајмер ЛЦД екран - на допир (B14-Best)
Заклучување на екранот Да
Рерна - тип на внатрешната страна на вратата Стакло (отстранливо)
Рерна - нано слој на внатрешното стакло Да
Тип на рерна Мултифункционално готвење
Тип на контрола Електронска контрола
Рерна - тип на скара Електрична скара
Рерна - функции за готвење 15 функции (со пареа)
Рерна - странични полици 6 нивоа
Рерна - телескопски систем за вадење на полиците 2 нивоа (стандардно)
Рерна - чистење со пареа Steam Shine
Рерна - осветлување 1 округла халогенска светилка (позади) + 1 квадратна халогенска светилка (десно)
Функција за одмрзнување Да
Електрична скара Да
Уред за безбедност при користење гас (плотна) Не е достапно
Конвенционално готвење Да
Долен грејач Да
Димензии (ШхДхВ) (цм) 56x55x59
Димензии под елемент (ШхДхВ) (цм) 56x55x60
Рерна - каталитичен заден ѕид Да
Готвење со вентилатор Да
Греење со вентилатор Да
Скара со вентилатор Да
Ниска скара Да
Загревање Да
Еко греење со вентилатор Да
Печење пица Да
Печење со ниска темепратура Да
Длабочина - неотпакувани (cm)(z) 56.7 cm
Ширина - неотпакувани (cm)(x) 59.4 cm
Висина - нераспакувано (cm)(y) 59.5 cm
Тежина - нераспакувано (kg) 40.2 kg